CURRY HOUSE

CURRY HOUSE Curry House

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 65 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Curry House. Want to know more? Find out more.

22 Mar 2022 at 20:37 Heel droog vlees, weinig smaak
20 Mar 2022 at 20:52 Erg lekker! Goedkoop ook voor hoeveel je krijgt. Mooi verpakt ook.
20 Mar 2022 at 19:43 I normally order here and I liked the food, this one time my usual order looked and taste different, so it’s not correct. I informed them & so they cooked and delivered to me my food. I will keep ordering here. Delivery time may take some time.
19 Mar 2022 at 1:15 Eten was niet heel warm maar wel lekker
17 Mar 2022 at 21:53 Vers en lekker!!!!
13 Mar 2022 at 21:40 Besteld om 19u30, ondertussen 21u45 Na telefonisch contact om 21u15 werd er gewoon geantwoord dat ze er waarschijnlijk nog mee bezig zijn in de keuken en het misschien in 20min zou gelevert worden, Momenteel nog steeds niets ontvangen.
5 Mar 2022 at 20:57 Had 2x scampi chow mein besteld. Jammer genoeg geen enkele scampi gevonden in beide maaltijden. Heel jammer.
27 Feb 2022 at 17:59 I never received my orden could you please refund me
25 Feb 2022 at 17:59 Het beste restaurant van in Deinze, ik bestel elke dag :D 10/10
20 Feb 2022 at 16:05 Heerlijke chicken tikka masama, zeker een aanrader. De bezorging tijdig.
18 Feb 2022 at 21:27 Bezorgtijd van 1u45 min werd met meer dan half uur overschreden. Weigering om telefoon te beantwoorden en geen excuses toen de levering uiteindelijk bezorgd werd.Etenzelf was middelmatig ...(echt spijtig dat je minstens 1 ster moet geven )
16 Feb 2022 at 8:05 Meer dan 2 uur moeten wachten en het eten trok op niks. Ik bestel hier nooit meer!!!